joi, 5 decembrie 2013

Muschi de porc in ierburi


Este o retetea preparata de ceva vreme, dar am uitat  reteta, aseara discutam cu o prietena si asa mi-am amintit, deci am reteta si pot sa o impartasesc si cu voi, hihi :)
Astept pareri.

Ingrediente:

~ o bucata muschi de porc, aprox 1 kg;
~ sare;
~ piper;
~ 6-7 catei usturoi;
~ 2 cepe;
~ frunze patrunjel;
~ frunze busuioc;
~ ghimbir;
~ frunze marar;
~ sofran;
~ coriandru;
~ chilli
~ ulei;
~ 50 ml vin alb sec.

Mod de preparare;

1. Tocam fin ceapa si usturoiul. Frunzele de patrunjel, marar si busuioc le tocam si pe ele fin.
Toate ingredientele tocate le amestecam cu sare, piper, ghimbir, sofran, coriandru. chilli,  ulei si vin.

2. Luam o punga de plastic in care asezam carnea, peste carne vom pune amestecul de condimente si lasam minim 3 ore la frigider in punga inchisa.

3. Dupa ce scoatem carnea de la frigider asezam muschiul in tava cu tot cu condimente, mai turnam o cana mica de apa, acoperim  tava cu staniol si dam la cuptor pentru 40 minute.



4. Dupa aceste 40 min scoatem tava de la cuptor si luam staniolul de pe ea, mai lasam la cuptor aproximativ 30 minute.

Servim cu salata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>