duminică, 13 februarie 2011

Musaca de cartofi

Ingrediente:
- 5 cartofi potriviti;
- 1/2 kg carne tocata;
-2 cepe;
-1 lingura pasta de rosii;
-2 oua;
-4 linguri smantana;
-50g cascaval ras;
- sare, piper, usturoi granulat.
Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert.
Ceapa se taie marunt si se caleste impreuna cu carnea, pasta de rosii, sare, piper si usturoi granulat.
Se face un sos din smantana, oua batute si cascaval ras.
Musacaua se asambleaza asa:
- cartofii fierti se taie rondele se asaza intr-o tava unsa cu ulei, peste se adauga carnea si apoi sosul de smantana.
- tava se da la cuptor pentru 45 minute.
Musacaua se serveste cu smantana si castraveti murati.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>